Wat houdt het in?

In het kennismakingsgesprek bespreken we jouw hulpvraag, en leg ik je de werkwijze van een leefstijlcoach uit. Samen bekijken we of leefstijlcoaching een bijdrage kan leveren aan jouw hulpvraag. Die hulpvraag kan bijvoorbeeld liggen op het gebied van voeding, beweging, slaap en/of ontspanning.

Als je besluit dit traject samen met mij aan te gaan, maken we een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek brengen we in kaart hoe de situatie nu is, wat je zou willen veranderen, en welke mogelijkheden je hebt om hier naartoe te werken. 

We formuleren acties om je doelen te behalen: kleine veranderingen in je gedrag die je gaat oefenen om er een nieuwe gewoonte van te maken. Deze kleine stapjes brengen je steeds dichter bij je einddoel.

Tijdens onze gesprekken maak ik je bewust van je gedrag, en van de opties die je hebt om hier iets aan te veranderen. We blikken terug op de acties die je eerder hebt geformuleerd, vieren samen de successen, en ik zal je motiveren om je grenzen te verleggen en nog een stapje verder te gaan om je einddoel te halen!

Het uitvoeren van een health check, waarbij je inzicht krijgt in hoe het er voorstaat met je fysieke gesteldheid behoort tot de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om tijdens een consult een activiteit te ondernemen zoals bijvoorbeeld fietsen of wandelen.

Informeer eens bij je werkgever of hij bereid is (een deel van) de kosten te vergoeden.

Ben je geïnteresseerd en wil je kennis maken? Vul dan het kennismakingsformulier in om een afspraak te maken.

CHOOSE

Your Plan

Price

los consult

(60 min)

60